Çikolatalı Tart

Malzemeler

3 Fincan Un
2 Fİncan Pudra Şekeri
2 Fincan Çekilmiş Ceviz
6 Çorba Kaşığı Tereyağı
2 Fincan Kakao
200 ml Krema
200 gr Bitter Çikolata
Frambuaz

Yapılışı

Tart hamuru için unu, cevizi, kakaoyu, pudra şekerini ve çok soğuk tereyağını ekmek kırıntısı gibi olana kadar karıştırınız.

Elde ettiğiniz karışımı streç film ile kaplayıp buzdolabında en az yarım saat dinlendiriniz. Kremayı ısıtınız. 3/1 çikolatayı içine ekleyiniz.

Eriye çikolatanın üstüne daha sonra kalan çikolataları ekleyiniz. Tart kalıbınızı yağlayıp unlayınız. Hamuru dolaptan çıkartıp tart kalıbına bastırarak yayınız.

Çatal yardımı ile tabanına delikler açınız.

Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dakika pişiriniz. Tart iyice soğuduktan sonra Hazırlamış olduğunuz çikolata-krema karışımını içerisine dökünüz.

Frambuaz ve pudra şekeri ile süsleyiniz.