Doğum Günü Pastası

Malzemeler

1 Tane Hazır Pandispanya
1 Paket Pasta Kreması(Çırpma)
300 gr Çikolata
3 Paket Gofret
Çilek

Yapılışı

Hazır pasta kremasını sütle birlikte çırpınız.

3 dakika çırptıktan sonra buzdolabında dinlendiriniz. Pandispanyanızı süt ile ıslatınız.

Çikolatayı mikrodalgada yirmişer saniye çevirerek eritiniz ve soğutup kremanızla karıştırınız. Islak pandispanyanızın üzerine çikolatalı kremayı dökünüz. Üzerine çilekleri diziniz.

İkinci kat krema sürüp ikinci pandispanyayı kapatıp süt ile ıslatınız. Kalan krema ile pastanın üzerini ve yanlarını sıvayınız. Yarım saat buzdolabında dinlendiriniz.

Etrafını gofretlerle kapatınız yanından bir kurdele ile bağlayınız. Üzerine hindistan cevizi serpiniz.