Dondurma Pasta

Malzemeler

1 Tane Pandispanya
1 Bardak Un
1/2 Bardak Şeker
500 ml Süt
1 Fincan Limon Suyu
500 gr Frambuaz
200 gr Labne Peynir
Acıbadem
Pudra Şekeri

Yapılışı

Krema için sütü, unu ve şekeri karıştırıp güzel bir muhallebi yapınız. İçine limon suyu ekleyip çırparak soğutunuz. Ilınan muhallebinin içine labneyi ekleyiniz.

Daha sonra içine frambuazları ekleyiniz. Acıbadem kurabiyelerini ellerinizle kırıp muhallebinin içine ekleyiniz ve son kez karıştırınız. Pandispanyayı ortadan ikiye kesiniz.

Alt tabanına hazırladığınız muhallebiden sürünüz ve üst tabanı kapatınız.

Kalan muhallebiyle tüm pastayı sıvayınız. Üzerini meyvelerle süsleyip dondurucuda dinlendiriniz.

Donuk servis ediniz.