Malzemeler
1 Litre Et Suyu
1 Kaşık Tereyağı
1 Tane Soğan
2 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
2 Diş Sarımsak
1/2 Bardak Kırmızı Mercimek
1 Kahve Fincanı Bulgur
1 Kahve Fincanı Prinç
Yapılışı
Soğanı ince ince doğrayınız. Tereyağını eritiniz ve soğanları tereyağında kavurunuz. Soğan kavrulurken tüm bakliyatları sıcak suyla yıkayınız ve süzünüz.
Soğanların üzerine salça ve un ekleyip kavurunuz. Sarımsakların yarısını havanda dövünüz.
Diğer yarısını da bıçakla doğrayınız. Kavrulan salça, soğan ve una et suyunu ekleyiniz ve ardından bakliyatları ekleyiniz. 20 dakika pişiriniz.