Malzemeler
6 Adet Milföy Hamuru
2 Adet Elma
Tarçın
Marmelat
Limon Suyu
Yapılışı
Elmaları ince ince dilimleyiniz. Dilimlediğiniz elmaları kararmamaları için su dolu bir kaba bırakınız ve içine limon sıkınız.
Daha sonra elmaları 3 dakika içinde olduğu suyla birlikte mikrodalgaya atınız. Milföy hamurlarının altını üstünü unlayıp ince bir şekilde açınız.
Üzerine elmaların yarısı dışarıda kalacak şekilde elmaları yerleştiriniz. Herhangi bir marmelatı elmaların milföye değen kısmına sürünüz ve üzerine biraz tarçın serpiniz.
Daha sonra milföyünüzü ikiye katlayınız. İkiye katladığınız milföyü rulo yapınız. Bu şekilde rulo yaptığınız milföyleri muffin kapında önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30-40 dakika pişiriniz.