İç Pilav Tarifi

Malzemeler

1 Bardak Pirinç
250 gr Haşlanmış Et
1 Kaşık Tereyağı
Dereotu
Islatılmış Kuş Üzümü
Kavrulmuş Çam Fıstığı
Tuz
Karabiber
Yenibahar

Yapılışı

Pirinçleri sıcak suyla yıkayıp ıslatınız ve süzünüz. Pirinci fırın torbasına koyup üzerine etleri ekleyiniz.

Etin suyunu 1'e 2 şeklinde üzerine ilave ediniz. Tereyağı ve tuzu ekleyip torbanızı genişçe bağlayınız.

Torbanızı bir kere delip önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişiriniz.

Pişen pilavınızı bir kaba alıp içine doğranmış dereotu, kuş üzümü, yenibahar ve çam fıstığı ekleyip karıştırınız.