Yapılışı
Hindileri julyen kesiniz. Tavaya yağı dökünüz ve kızdırınız. Kızgın yağa sarımsakları atınız ve kokusu çıkınca geri alınız. Kızgın tavaya dilimlenen hindileri kısım kısım atınız. Mühürlenen hindileri ayrı bir kaba alıp tavayı yıkamadan bir kenara alınız.
Başka bir tavada soğanları ve mantarları kavurunuz.
Tavuksuyu ve nişastayı karıştırıp hindileri mühürlediğiniz tavada tavanın tabanını kazıyarak sos haline gelene kadar pişiriniz.
Kavrulan mantar ve soğanın üstüne hindileri ekleyip pişirmeye devam ediniz. Çeşitli baharatlarla lezzetlendiriniz. Hazır olan sosu hindinin üzerine dökünüz ve üzerine kuruüzüm ilave ediniz. Ocağı kapatmadan önce kremayı ekleyip 3 dakika kaynatıp birlikte pişiriniz.