Pratik Pasta

Malzemeler

1 Tane Pandispanya
750 gr Süt
1/2 Bardak Şeker
1 Bardak Un
2 Tane Limon Kabuğu Rendesi
1 Tatlı Kaşığı Tereyağı
1 Fincan Limon Suyu
2 Tane Yumurta
500 gr Çilek
1 Paket Labne Peynir

Yapılışı

Muhallebi için sütü,unu ve şekeri karıştırınız.

Ardından yumurtaları ekleyip karıştırarak pişiriniz. İçerisine limon kabuğu rendesini, limon suyunu ve tereyağını ekleyiniz.

Muhallebiyi çırparak soğutunuz ve 3/1 çileği ekleyerek karıştırınız. Daha sonra muhallebinin içine labneyi ekleyiniz. Çileklerden çıkan su ile pandispanyayı ıslatınız.

Çileğiniz taze ise herhangi bir sıvıyla da ıslatabilirsiniz. Kalan çilekleri ikiye keserek pandispanyanın alt tabanına yerleştiriniz ve üstünü krema ile kapatınız.

Üst tabanı koyup kalan kremayla tüm pastayı sıvayınız. Buzdolabında 2 saat dinlendiriniz.