Pratik Tavuklu Börek

Malzemeler

2 Tane Yufka
50 gr Tereyağı
1/2 Adet Haşlanmış Tavuk
1 Litre Tavuk Suyu

Yapılışı

Tavuğu haşlayınız ve etleri didikleyiniz. Tavuğu haşladığınız suyu bir kenara ayırınız.

Bir büyük fırın tepsisine bir bütün yufkayı seriniz. Yufkanın üzerine biraz yağ sürüp 200 derece fırında 15 dakika çıtır çıtır olana kadar pişiriniz.

İki yufkayı da bu şekilde yapınız. Birinici yufkayı tepsiye koyunuz ve üzerine tiftilmiş tavuk etlerini yerleştiriniz.

Diğer kurutulmuş yufkayı da üzerine kapatınız ve tavuk suyu ile ıslatınız.

Sıcak olan fırına tekrar koyunuz ve 200 derece fırında 20 dakika pişirip üzerine yoğurtla servis ediniz.