Rulo Katlı Çilekli Pasta

Yapılışı

Sıvı kremayı ısıtınız ve ocaktan alınız. Çikolataların 3/2sini sıcak kremada eritiniz. Eriyen çikolatanın üzerine kalan 3/1 çikolatayı da ekleyiniz ve eritiniz.

Hazırladığınız ganajı soğumaya bırakınız. Pastacı kremasını soğuk süt ile çırpınız ve soğuyan ganajı yavaş yavaş ekleyip çırpmaya devam ediniz.

Pandispanyaları kalp şekilinde kesiniz. Kekinizi kahve ile ıslatınız. Tabana hazırladığınız kremadan sürünüz ve üst tabanı kapatınız. Üst tabanı da kahve ile ıslatınız.

Kalan kreama ile kenarları ve tüm pastayı sıvayınız. Kestiğiniz kalp parçalarını da aynı şekilde ıslatıp aralarına krema sürüp pastaya yapıştırınız. Rulo katları dik dik pastaya yapıştırınız.

Bir kurdele ile etrafını bağlayınız. Pastanın üzerine ister sade ister çikolatalı çileklerle süsleyiniz.