Talaş Böreği

Malzemeler

2 Adet Soğan
2 Çorba Kaşığı Tereyağı
1 Çorba Kaşığı Salça
1 Tane Doğranmış Domates
8 Tane Milföy Hamuru
500 Gr Kuşbaşı Et

Yapılışı

Soğanları ince ince doğrayınız ve tereyağında iyice kavurunuz. Üzerine etleri ekleyiniz ve etler suyunu salıp tekrar çekene kadar kavurunuz.

Domateslerin kabuklarını soyup, küp küp kesip etin üstüne ekleyiniz. Son olarak salçasını, tuzunu ve karabiberini ekleyip kavurmaya devam ediniz.

Etleriniz piştiğinde milföylerin ortasına harçtan bir kaşık koyunuz. Milföyün kenarlarına çırpılmış yumurta sürünüz ve başka bir kare milföy ile üstünü kapatınız.

Kenarlarını çatalla eziniz. Üzerine çırpılmış yumurta sürünüz.

Önceden ısıtılmış 220 derece fırında 15-20 dakika pişiriniz.