Yılbaşı Çikolatası

Yapılışı

Kremayı ısıtınız ve 3/2 çikolatayı sıcak kremanın içinde eritiniz. Çikolatalar eriyince kalan 3/1 çikolatayı da ekleyip kendi sıcağında eritiniz. Elde ettiğiniz ganajı istediğiniz aroma ile tadlandırınız.

Çikolata için 3/2 çikolatayı eritiniz ve üzerine 3/1 kalan çikolatayı ekleyip kendi sıcaklığında eritiniz. Tamperlenen çikolatayı kalıba dökünüz ve 2 dakika bekleyip çikolatayi geri boşaltınız. Ganajınızı sıkma torbasına koyunuz ve çikolatalı kalıba tamamı dolmayacak şekilde sıkınız. Ganajın üzerini tekrar çikolatayla kapatınız ve tezgaha vurarak havasını alınız. Donmasını bekleyiniz ve kalıptan çıkartınız.